May 12, 2021 0 Kommentarer Fotboll

Barcelona FC vill inte att Messi ska delta i OS.

Barcelonas lagkapten Carles Puyol (Carles Puyol) försöker hindra Messi från att delta i OS i Peking med landslaget eftersom Messis namn tillkännagavs vid en presskonferens för det argentinska landslaget att delta i.

En av de främsta anledningarna till att Barcelona inte vill att Argentina ska delta i OS är att UEFA Champions League-kval kommer att hållas samma datum. Därför ska du inte träda i kraft eftersom han kommer att sätta alla möjliga unga spelare på planen och därmed bibehålla fulla förhållanden i EM.

Varför lämnade inte Messi Barcelona?

Detta är verkligen en mycket kontroversiell situation, eftersom Messi kan avbrytas under OS, eftersom FIFA-reglerna anger FC Manchester att alla spelare under 23 år, om de måste delta, måste släppas till landslaget. Å andra sidan; Puyol insisterar på att Messi är en nyckelspelare. För Barcelonaklubben var det en kritisk period. Om spelare saknas i listan är det en katastrof.

“Vi har ett fantastiskt lag, men Messi är en viktig spelare för oss, en av de bästa spelarna i världen”, sa Puyol på lagets träningsläger före säsongen på torsdag. Denna situation är ett ämne, vi kan inte riktigt gå in eftersom vi inte kan kontrollera det. Låt oss hoppas att det är löst och vi kan lita på att han är med oss.

Efter att Ronaldino lämnade Barcelona FC, hans nya italienska lag AC Milan; Den argentinska spelaren har blivit huvudstjärnan i den spanska klubben för sina enastående bidrag. Å andra sidan; trots sin oförmåga att prestera som bäst på grund av skada under de senaste två säsongerna har brasilianaren gett Barcelona ett stort lyft till arbetet. Puyol medgav att Ronaldino kommer att komma ihåg som den bästa spelaren på den katalanska listan.

Kommer Messi att lämna Barcelona 2021?

Barcelonas fotbollsklubb sportschef Tesiki Begiristan meddelade att laget har nått en strikt överenskommelse med det argentinska fotbollsförbundet för att nå en överenskommelse med dem; som Qu Xu sa i en intervju: “Var är vi? Jag hoppas att Messi kan delta i den första omgången av UEFA Champions League (kval i tredje omgången), och sedan kommer vi att frigöra honom att delta i OS. Vi förstår att det når detta överenskommelse är den bästa lösningen. Om vi ​​får bra resultat, och inte är mycket säkra på att leta efter artiklar, borde vi kunna gå till spelarna.

Hittills har det argentinska fotbollsförbundet inte accepterat villkoren för denna transaktion, men det kan verkligen förhindra framtida tvister; De väntar på att se hur det går.

Andra europeiska klubbar, som Bremen och Schalke, förväntar sig inte att deras brasilianska spelare Rafinha och Diego kommer att bli en del av Peking-fotbollsmästerskapet och har väckt framställningar till Court of Arbitration for Sport, sportens främsta organ. Ansök därför inte eftersom det kommer att avgöra om idrottare kommer att delta i OS nästa månad i augusti.

Läs vårt senaste inlägg Fantasy Football League Online


Share: